gresie si faianta in peste 1500 modele

Links

Home > Gresie si faianta / Produse pentru exterior si montaj

 

Produsele EVCONSTRUCT :
 Evcont Construct va pune la dispozitie peste 3.500 modele de gresie si faianta (atat de interior cat si de exterior), piese speciale (elemente decorative pentru gresie si faianta) si piese speciale tehnice (elemente treapta, plinte, etc.) dar si produse pentru montaj gresie de cea mai buna calitate (adezivi , chituri , profile metalice si PVC etc.).

Meniul din parte stanga este impartit in 4 categori: 
Faianta Faianta - in aceasta categorie intalnim produse ceramice pentru pereti structurate pe dimensiuni si familii. Accesand o dimensiune anume de faianta din meniu se vor deschide gamele de produse adiacente acestei dimensiuni unde veti regasi o subcategorie structurata pe familii. 
(ex : la dimensiunea 20x20 gasim 8 familii de faianta - Decorados, Eufrates, Graphic, Mio cid, Quijoute, Single, Tigris si Zaphire )
Accesand o familie veti intalnii placi de faianta adiacente acesteia, impartite pe modele, culori si piese speciale.

Gresie GRESIE - similar cu categoria FAIANTA 
Rubricile Faianta si Gresie sunt legate intre ele prin butoanele " Gresie Similara " respectiv "Faianta Similara " ce devin disponibile dupa accesarea oricarei dimensiuni de la cele 2 rubrici. De asemenea, in acelasi loc, veti gasi sugestii de ambiente, informatii despre ambalaj si catalogul cu produsele modelului respectiv, in format pdf.
Pentru exterior " PENTRU EXTERIOR" -  acesta categorie este impartita in 2 subcategorii – faianta si gresie – se poate folosi meniul ca la "FAIANTA "
" Pentru Montaj " contine toate produsele necesare montarii profesionale pentru interior/exterior.Gresie Faianta exemplu

 


Despre noi | Gresie si Faianta | Amenajari | Oferte arhitecti | Showroom | Clienti | Catalog produse | Contact